"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De overheid is hot: om mee te werken aan innovatie én een betere samenleving trekt Smals veel extern IT-talent aan

De overheid biedt nieuwe kansen voor extern IT-talent, bij Smals, maar ook bij zijn leden zoals Binnenlandse en Buitenlandse Zaken, Actiris, RSZ, RVA, RIZIV, …

Smals als drijvende kracht voor innovatie

Marleen Deleu, Director Trends and Insights bij NextConomy, was te gast bij Smals in Brussel voor een inspirerend gesprek over de vele IT-jobs bij de overheid voor extern talent. Ze praatte er met Donald De Keyser, Management Controller bij Smals en David Muyldermans, CEO en oprichter van ProUnity. Met hun broker platform helpt ProUnity Smals om vrijwel dagelijks externe medewerkers aan te trekken voor deze innovatieve organisatie en een ruim aantal van zijn leden. Die leden zijn diverse overheden in de sociale zekerheid, de gezondheidszorg en daarbuiten, zoals o.a. Binnenlandse en Buitenlandse Zaken, Actiris, RSZ, RIZIV, …

In een eerste deel maakten we kennis met Smals als drijvende kracht voor vernieuwing bij de overheid, waar mooie kansen voor IT-experten voor het grijpen liggen. Dat je bij de vele projecten ook meewerkt aan een betere samenleving wordt daarbij alsmaar belangrijker voor jonge én ervaren externe IT-experts. Zij maken de sprong om bij Smals en haar leden te starten in een waaier aan boeiende projecten.

Een unieke missie: ‘ICT for Society’

In het tweede deel van het gesprek gaan we wat meer in op de missie van Smals, dat niet voor niets de slogan ‘ICT for Society’ draagt en dit vertaalt in boeiende opdrachten voor allerlei profielen. We zoemen ook in op het gevarieerde aanbod, hoe je vlot in de praktijk jezelf kandidaat stelt en samenwerkt in agile teams. Een ‘no nonsense approach’ en efficiëntie staan voorop in hoe Smals met service companies met externe talenten, maar ook rechtstreeks met freelancers samenwerkt.

Bekijk hier het interview en laat je inspireren!

Met een zeer grote efficiëntie en vanuit een ‘no nonsense approach’ kunnen externe talenten,
zowel uit service companies als freelancers, bij Smals en bij haar leden aan de slag gaan.

Meer over onze gastheren Smals en ProUnity

Smals is een drijvende kracht voor digitalisering bij de overheid. Naast boeiende ICT-projecten voor een brede waaier aan profielen biedt het een aangename werkomgeving in agile teams waar experts echt welkom zijn. En waar ze meebouwen aan de toekomst van het land.

ProUnity maakt daarbij voor Smals met zijn digitaal platform als toegangspoort mee de weg vrij naar die nieuwe jobs voor freelancers en dienstverleners. Het koppelt vlot opdrachtgevers met extern talent, versnelt het inhuren, en maakt het beheer van de samenwerking eenvoudig. Zo winnen alle partijen tijd, energie en geld en wordt hun leven aangenamer.

Aan alle freelancers en aan de service companies: vandaag is dé dag om snel een interessante job te vinden, aan een marktconforme prijs, bij een innovatieve overheid.

Bekijk hier het interview en laat je inspireren!

Kijk op Smals of neem een kijk op de ProUnity-pagina met nieuwe jobs.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy