SLUIT MENU

De overheid digitaliseert: veel kansen voor extern talent bij Smals en haar leden. En snelle toegang tot de opdrachten.

NextConomy was te gast bij Smals in Brussel voor een inspirerend gesprek, samen met HR-tech innovator ProUnity.

De aanleiding

Allerlei overheden zetten volop in op innovatie en honderden opdrachten bij overheden komen op de markt. Het is dé kans voor jonge én ervaren externe IT-experts om bij Smals en haar leden in te stappen in alsmaar meer boeiende projecten. En om er mee te werken aan een betere samenleving.

Marleen Deleu, Director Trends and Insights bij NextConomy, praatte hierover met Donald De Keyser, Management Controller bij Smals en David Muyldermans, CEO en oprichter van ProUnity.

Wij vroegen hen wat die innovaties zijn, waarom dit interessant is voor extern talent en hoe dit praktisch in zijn werk gaat. Hun enthousiaste boodschap: het is hét moment voor freelancers en ICT-experts bij servicebedrijven om een interessante job bij een overheid te vinden aan een marktconforme prijs.

Bekijk hier het interview en laat je inspireren!


Het is hét moment voor freelancers en ICT-experts bij servicebedrijven om een interessante job bij een overheid te vinden aan een marktconforme prijs.


Meer over onze gastheren Smals en ProUnity

Maak kennis met Smals, een drijvende kracht voor digitalisering bij de overheid. Naast boeiende ICT-projecten voor een brede waaier aan profielen biedt het een aangename werkomgeving in agile teams waar experts echt welkom zijn. En waar ze meebouwen aan de toekomst van het land.

ProUnity maakt daarbij voor Smals met zijn digitaal platform als toegangspoort mee de weg vrij naar die nieuwe jobs voor freelancers en dienstverleners. Het koppelt vlot opdrachtgevers met extern talent, versnelt het inhuren, en maakt het beheer van de samenwerking eenvoudig. Zo winnen alle partijen tijd, energie en geld en wordt hun leven aangenamer.


Digitalisering is een hot topic. En de overheid biedt daarbij een rijk aanbod aan mooie kansen voor extern talent.


Bekijk hieronder het interview en laat je inspireren!

Het tweede deel van het gesprek volgt binnenkort!
Neem ondertussen al een kijkje op de ProUnity-pagina met nieuwe jobs.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy