"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Solvus

Solvus is de partner in Total Talent Management oplossingen in België.

We vertalen onze unieke kijk op talent naar opportuniteiten voor zowel klanten, kandidaten als partners. Zo zorgen we er steeds voor dat de juiste mensen op de juiste plaats terecht komen.

Met onze modulaire Total Talent Management oplossing biedt Solvus een geïntegreerde en complementaire oplossing om uw bedrijf op alle HR-dimensies slanker, veerkrachtiger en flexibeler te maken. Zo bent u te allen tijde in staat om de juiste competities in uw bedrijf te halen.

Met onze aanpak gaan we verder dan vaste aanwervingen. Meer en meer bedrijven doen namelijk beroep op externe leveranciers voor het invullen van tijdelijke of zeer complexe personeelsbehoeften. Met onze ‘Managed Service Provider’ (MSP) oplossing plaatsen we ons, vanuit een neutrale expertrol, tussen de bedrijven en de markt van externe talenten. Hierdoor kan u op een geconsolideerde, eenvoudige en uniforme manier de volledig markt van externe talenten betreden vanuit één contact en vinden wij het geschikte talent voor jouw organisatie.

Naast onze MSP-oplossing bieden we ook assessment en development center, Recruitment Process Outsourcing (RPO) oplossing, outplacement en jobcoaching aan.

Meer informatie vindt u op onze website: https://www.solvus.be