"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Van free tot gold: 3W lanceert de 3W Executive Club

Het interim managementbureau 3W heeft een membership club ontwikkeld voor haar 7.000 leden. Vlak na de lancering hebben tientallen interim managers zich al geregistreerd voor de 3W Executive Club. Wat maakt de club zo’n succesverhaal?

“Onze interim managers sneller naar een nieuwe opportuniteit begeleiden, dat is hét uitgangspunt van de membership club”, zegt Boudewijn Dupont, ceo van het interim managementbureau 3W. “De interim managers kunnen kiezen uit drie opties: 3W Community(free),3W Corporate (silver) en 3W Executive(gold).”Welke producten en diensten zitten er in elk pakket? Een overzicht.

3W App

“De 3W App die we net hebben gelanceerd bestaat uit twee luiken. Enerzijds kunnen de interim managers hun profiel updaten en opdrachten zoeken. Anderzijds genieten ze tal van kortingen bij diverse leveranciers.”

Revisie cv en referentierapport

“We analyseren de cv van de gold members en geven tips om de inhoud nog scherper te stellen, zodat ze een streepje voor hebben bij rekrutering. Daarnaast leveren we hen ook een referentierapport aan. De interim managers bezorgen ons 5 à 7 referenties. Wij contacteren die dan, nemen een aanbeveling af en stellen een mooi rapport op. Met dat rapport kunnen ze dan ook naar andere providers of bedrijven stappen.”

Assessmentrapport

“In hetassessmentrapport brengen we de talenten van de interim manager in kaart.”

CEO lunches

“3W organiseert vaak ceo lunches. Normaal nodigen we daarop geen interim managers uit, maar vanaf nu zijn de gold members ook welkom.”

Events

“Elk jaar organiseren we vier events en twee 3W Academys. Voor gold members zijn die gratis. Silver en free members betalen.”

Herostrategie

“Normaal krijgen we eerst een verzoek van een klant, waarna we interessante profielen selecteren. Met de Herostrategie draaien we die werkwijze om. We stellen dan een aantrekkelijk anoniem profiel op, waarbij we capaciteiten en persoonlijkheid van een kandidaat toelichten. Met dat profiel benaderen we proactief potentiële bedrijven.”

Kennis delen

“Door de membership club krijgen interim managers nog meer de kans om elkaar te ontmoeten en te helpen. Wanneer ze met een bepaald vraagstuk kampen dat niet dadelijk past binnen hun expertise, kunnen ze via de membership club anderen benaderen om kennis te delen.”

Klant centraal

“Ik wil wel benadrukken dat de interim manager automatisch terechtkomt in de 3W Community (free) en dat hij niet verplicht is om een betalende account te nemen.”

“We blijven ook objectief bij de selectie van kandidaten voor klanten. We zetten altijd de noden van de klant centraal: de competenties die ze zoeken, de soft skills, de bedrijfsgeest, … Of de interim manager nu wel of geen betalende account heeft, dat maakt geen enkel verschil bij de prescreening en het opstellen van een shortlist.”

Meer info vindt u hier.


Boudewijn Dupont is een van de experten die zijn kennis deelt op de webinardag, dinsdag 8 oktober.

 

 


 

Nathanella Monsaert
Nathanëlla Monsaert is redacteur en grafisch vormgever. Met haar jarenlange ervaring werkt ze elke communicatie uit van A tot Z. Of hoe ze het liever zelf zegt: van A naar Beeld. Ze is een storyteller pur sang en gaat voor NextConomy vooral op zoek naar boeiende verhalen bij freelancers. Bekijk alle berichten van #Nathanella Monsaert