"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Negen redenen volgens Forbes waarom HR leiders op Total Talent Management mogen vertrouwen

Als je problemen hebt met het vinden van de juiste mensen voor het werk in je organisatie, dan kan Total Talent Management een uitkomst bieden. Negen leden van de Forbes HR Council geven ieder hun belangrijkste reden om hiermee aan de slag te gaan.

Mark van Assema, co-auteur van ‘Mis geen talent’, het eerste boek over Total Talent Management, vat de belangrijkste argumenten samen, die in het artikel van de Forbes HR council worden opgesomd om met Total Talent Management (TTM) aan de slag te gaan. Total Talent Management is een toekomstgerichte bedrijfs- en hr-strategie waarbij een organisatie het volledige eco-systeem aan werkenden beheert, en niet, zoals traditioneel hr-beleid, enkel diegene die op de eigen loonlijst staan. Mark heeft de volgens hem belangrijkste vijf argumenten hieronder benoemd. Voor de andere vier redenen kun je bij Forbes verder lezen.

1.    Superieur inzicht in talentacquisitie

Het optimaliseren van een workforce ecosysteem heeft veel te maken met de juiste inzet van talent. TTM geeft organisaties een overzicht van hoe ze toptalent het beste kunnen werven en toewijzen. Dit “blended” model van full-time en contingent workers stelt bedrijven in staat flexibel te zijn en niet-traditionele talentbronnen in te passen onder één allesomvattende strategie, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en expertise. – Christopher Abbass, Talentful

2.    De vorming van strategische partnerschappen

TTM is gebaseerd op vertrouwen in een transparant, win-win partnerschap met experts uit de sector, dat betere toegang biedt tot de best passende werknemers en een dieper inzicht geeft in de dynamische arbeidsmarkt. Dit holistische proces zorgt voor een snellere levering van toptalent, kostenbesparingen door procesverbetering, kwaliteitscontrole van slechte wervingspraktijken en zichtbaarheid voor een beter organisatieontwerp. – Stella H. Kim, HRCap, Inc.

3.    Eliminatie van traditionele talent silo’s

Het belangrijkste voordeel van TTM is dat het talentoplossingen voor directe inhuur en tijdelijk personeel integreert tot een holistische benadering van workforce management. Dit stelt organisaties in staat om resourcing-beslissingen te nemen en het juiste talent af te stemmen op de betreffende taak, ongeacht het type resource, in plaats van te worden beperkt door traditionele silo’s van talent. – Lynne Marie Finn, Broadleaf Results

Total Talent Management is een toekomstgerichte bedrijfs- en hr-strategie waarbij een organisatie het volledige eco-systeem aan werkenden beheert, en niet, zoals traditioneel hr-beleid, enkel diegene die op de eigen loonlijst staan.

4.    Flexibiliteit en naleving

Er zijn veel voordelen verbonden aan TTM programma’s, waaronder grotere flexibiliteit, kostenbesparingen en verbeterde compliance. Een holistische kijk op het volledige personeelsbestand is van cruciaal belang voor het nemen van strategische bedrijfsbeslissingen. Talent is talent, ongeacht of het vast of tijdelijk is. – Kim Pope, WilsonHCG

5.    Opleiding en ontwikkeling

Training en ontwikkeling is een steeds belangrijker voordeel van het gebruik van een TTM bron. Werknemers verwachten tegenwoordig van werkgevers dat zij de instrumenten bieden die nodig zijn voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een ontwikkeld en goed beheerd trainings- en ontwikkelingsprogramma kan ook helpen bij werving en retentie-inspanningen. – Niki Jorgensen, Insperity

De Forbes expert communities

Het Forbes Human Resource Council is één van de bijna tien expert panels waar je op uitnodiging lid van kunt worden. Het is een mix van ervaren HR leiders en ondernemers in de HR(Tech) wereld. Bovenstaand is het resultaat van een bijeenkomst met negen van de HR experts in het council. Maar veel experts schrijven ook zelf artikelen, zoals ‘Should You Hire Gig Workers?’ en ‘How To Write A New Global Talent Hiring Playbook’.

Lees ook :

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy