"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Waarde creëren door vast en extern talent te analyseren

TAPFIN, de Managed Service Provider (MSP) binnen ManpowerGroup Solutions, lanceert haar Digitale Platform IntelliReach™ om haar klanten nog beter te kunnen helpen in de optimalisatie van hun talent.

IntelliReach™ is het eerste platform in de sector dat innovatieve tooling combineert met  transparante data om klanten te helpen in het maken van weldoordachte beslissingen op vlak van hun personeel.

Diepgaande analyse en benchmarks

IntelliReach ™ is een innovatief platform dat organisaties de transparante analyses en vergelijkende benchmarks aanbiedt die ze nodig hebben om een ​​effectieve personeelsstrategie te kunnen realiseren. Het platform digitaliseert bestaande en nieuwe management tools en -analyses om de uitgaven van klanten te rapporteren, de ROI te berekenen en de efficiëntie van hun MSP-programma te visualiseren en te verhogen. Het is het eerste platform in de branche dat diepgaande analyses aanbiedt en unieke tools aanreikt waaronder de Total Workforce Index ™, een analyse van wereldwijde lonen en tevens een assessment programma waardoor bedrijven hun risico kunnen meten en analyseren met betrekking tot het aanwerven en behoud van personeel.

Vast en extern talent

“De wereld is in constante beweging wat een grote impact heeft op sectoren en bedrijven. Tevens zijn de behoeften en noden van de beroepsbevolking complexer dan ooit”, zegt Elke de Loecker, Strategic Client Solutions Director TAPFIN Europe. “Organisaties hebben een geweldige kans om waarde te creëren met de juiste analyse en uitwisseling van gegevens van hun personeel, dit zowel voor vast als extern talent.”

Meer dan enkel transactionele rapportering

We zijn verheugd ons nieuwe IntelliReach ™ -platform te lanceren om klanten toegang te geven tot data en waardevolle benchmarkgegevens en hen te helpen met een positieve evolutie in het beheer van hun talent. IntelliReach ™ gaat een stap verder dan rapporteringen uit de transactionele Vendor Management (VMS) en Applicant Tracking Systemen (ATS) en biedt een verscheidenheid aan nieuwe manieren om strategische talent analyses te gebruiken om de bedrijfsprestaties te verbeteren. ”

IntelliReach ™ beschikt over geavanceerde data-opslag en analytische mogelijkheden, leveranciers scorecards, rate card intelligentie en assessment en mogelijkheden om bedrijven te helpen in de omschakeling  van het gebruik van transactionele data naar het  creëren van inzicht in al hun databronnen gekoppeld aan externe marktgegevens om zo tot concrete acties te komen met een positieve impact op de bedrijfsresultaten.

Ga voor meer informatie naar: https://tapfin.com/

Marleen Deleu
Marleen Deleu - Director Trends & Insights NextConomy - on a mission to bring insights and expertise to the freelance workforce and users of contingent labor in Belgium Bekijk alle berichten van #Marleen Deleu