"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Ben jij een vooruitziende freelancer?

Vooruitziende ondernemers (en dat zijn dus ook freelancers) zorgen nu voor later, zegt de volkswijsheid. Aangezien jij een slimme, vooruitziende freelancer bent, ben je erbij op 27 april in Gent om bij te leren over ‘Pensioenopbouw en Verzekeringen voor Freelancers’?

Herken je dit?

De meeste freelancers starten hun onderneming vanuit een passie: ze willen groeien in hun vakgebied en zelf bepalen welke projecten ze al dan niet aangaan.

En het financiële plaatje? Zowel van hun onderneming als de persoonlijke financiën? Dat is niet altijd hun sterkste zijde. Dat merken we bij NextConomy aan de vragen die we regelmatig krijgen, maar ook tijdens de laatste editie van de Dag van de Freelancer, die rond de centen draaide.

NextConomy en experten van Octavio slaan daarom de handen in elkaar en organiseren samen een ‘mini learning’ rond Pensioenopbouw en Verzekeringen voor Freelancers. Die gaat door bij Van der Valk Gent op 27 april e.k.
Rik Oost Dieter De Milde leggen je in mensentaal uit hoe je als freelancer je persoonlijke pensioenplanning en verzekeringen kan optimaliseren.

Zit je ook met deze vragen:

  • Wat zijn als freelancer de meest voorkomende risico’s om te verzekeren?
  • Hoe krijg ik overzicht van mijn totale financiële plaatje, professioneel én privé?

Meld je dan meteen aan voor deze interactieve sessie, het aantal plaatsen is beperkt.


“Ik heb rust en overzicht gevonden.” Evelien Vandevelde zocht als nieuwbakken freelance project – en office manager iemand om haar volledige financiële situatie voor te leggen.

Vragen die ze zich stelde:

  • Hoeveel moet ik factureren om te kunnen leven, maar ook om voldoende pensioenkapitaal op te bouwen?
  • Kan ik nog sparen? En is dat aan te raden in de vennootschap of beter privé?
  • Ik kan geen gewaarborgd inkomen afsluiten. Is daar een oplossing voor?
  • Al mijn verzekeringspolissen lopen bij één maatschappij. Is dat slim?

Herken je jouw vragen in het getuigenis van Evelien? Download hier de getuigenis van Evelien, en meld je snel aan voor de interactieve mini-learning met Rik Oost en Dieter De Milde van Octavio op 27 april om 17.30u in Gent. Alle info en je aanmelden doe je hier.

Lees ook :

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy