"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Download onderzoeksrapport ‘FMS – Kan je nog zonder?’

Kunnen freelancers en opdrachtgevers zonder freelance management systemen? Dat is de centrale vraag van het onderzoeksrapport ‘Freelance Management Systemen in België’ van NextConomy, dat je hier gratis kan downloaden.

Loopt het online zoeken naar freelancers een vaart bij Belgische organisaties? Melden Belgische freelancers zich ook massaal aan op online platformen? Wie zijn de Belgische of buitenlandse platformen actief in België? Hoeveel freelance platformen zijn er in België? Waarin onderscheiden ze zich van elkaar?

Deze prangende vragen beantwoordt het onderzoeksrapport ‘Freelance Management Systemen in België’, met als ondertitel ‘FMS – Kan je nog zonder?’

Unieke en handige gids

“Het doel van ons eerste FMS onderzoeksrapport is om inzicht te geven in de ‘jungle’ van online freelance platformen in België”, zeggen auteurs Marleen Deleu en Mark van Assema. “We hopen dat je het ervaart als een unieke en handige gids: compleet, inzichtelijk, objectief en toegankelijk beschreven.”

Zeven freelance platformen

Aan het onderzoeksrapport namen 7 freelance platformen deel: Bubty, ExtraExpertise, Gighouse, Jellow, Malt, USG Professionals en YoungOnes. Hierdoor is het onderzoeksrapport een leidraad voor opdrachtgevers én freelancers.


Download hier het eerste onderzoeksrapport ‘Freelance Management Systemen in België’ 


Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy