"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Mini Learning: Concurrentie- en afwervingsbedingen: een zegen voor verworven talent, een vloek voor rekrutering?

Na lang zoeken vind je eindelijk een geschikte kandidaat voor dat moeilijk te vinden profiel. Wat blijkt? De kandidaat is gebonden door een concurrentiebeding bij zijn huidige werkgever/opdrachtgever. Hoe los je dat op? Daarover gaat de Mini Learning Concurrentie- en afwervingsbedingen.

In dit gratis webinar van NextConomy op 17 mei 2022 leer je hoe je beter kunt omgaan met concurrentiebeding bij je huidige manier van werven. Tine Desie en Lotte Leekens van Monard Law advocaten delen daarover graag hun tips & tricks

Ze staan stil bij belangrijke aandachtspunten bij concurrentie- en afwervingsbeperkingen, zowel tijdens als na de arbeidsrelatie. Hoe kan de onderneming hiermee omgaan in haar rekruteringsbeleid? Welke mogelijke effecten zijn er op het huidige talent in de onderneming? Kan de onderneming zelf ook zo’n clausules opleggen aan het talent dat zij inzet? Waar zitten de verschillen tussen werknemers en zelfstandigen?

Over de sprekers

Tine Desie (Managing Associate) is advocaat sinds 2009. Bij Monard Law is ze sinds 2011 actief in het vennootschapsrecht en in het handels- en economisch recht. Zij begeleidt ondernemingen zowel op het vlak van adviesverlening als bij geschillenbeslechting.

Lotte Leekens (Senior Associate) is advocaat sinds 2014 bij Monard Law en zij heeft een passie voor sociaal recht, data protection en privacy. Ze staat ondernemingen bij omtrent allerlei vraagstukken rond de samenwerking met werknemers en zelfstandigen.

Over het evenement

Wil je weten hoe ook jij toptalent in jouw organisatie kan aannemen en binden aan je bedrijf, ondanks concurrentiebeding?

Meld je dan aan voor de gratis online Mini Learning Concurrentie- en afwervingsbedingen: een zegen voor verworven talent, een vloek voor rekrutering? Dit webinar van NextConomy vindt plaats op 17 mei 2022 van 11:30 uur tot 12:15.

Reserveer je e-ticket via eventbrite.

Deze mini-Learning is de eerste van de reeks New WorkForce Solutions. Alles wat je moet weten over rekruteren en talent management in organisaties post-covid.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy