"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De felicitaties voor proUnity: winnaar van de Deloitte Technology FAST 50 2020 Belgium

proUnity wint zevende editie van Deloittes Technology Fast 50 met een recordgroei van 82.677,34% CEO David Mulydermans deelt de drie ingrediënten van het succes van proUnity.

proUnity is de duidelijke winnaar van de Deloittes Technology Fast 50 2020, de lijst met de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België. Niet alleen won het bedrijf in de subcategorie ‘software’ maar met een recordgroei van 82.677,34% was proUnity ook de verdiende overall winnaar. proUnity brengt recruiters, freelancers en dienstverleners samen op één centraal platform zodat de beste talenten de juiste projecten kunnen vinden en bedrijven efficiënt de juiste specialist in huis kunnen halen.

David Mulydermans, CEO van proUnity: “Wat we doen, doen we niet voor de erkenning, maar we zijn uiteraard enorm dankbaar voor deze bekroning in de Deloitte Technology Fast 50. Het richt de schijnwerpers op wat we doen en het geeft ons nog meer mogelijkheden om deze prachtige, uitzonderlijke reis verder te zetten!”

De drie ingrediënten van het succes

In een interview tijdens de live prijsuitreiking vertelde David Mulydermans wat de drie ingrediënten zijn die deze extreme groei verklaren: “Een goed product dat aansluit bij de behoefte van de markt en een sterke customer experience. Een team dat die behoeftes begrijpt en bereid is die extra stap te zetten. Immers zoals gezegd wordt: als je snel wil, doe het alleen, maar als je verder wil komen, doe het samen. Het derde ingrediënt is het moment. We hebben ook het geluk dat er een ‘war for talent’ is en dat digitalisering hoog op de agenda staat. Wij brengen die twee bij elkaar”.

De top 7 bedrijven in deze lijst hebben allemaal groeicijfers van boven de 1.000%. De Belgische scale-ups in technologie doen het blijkbaar fantastisch en zijn in goede doen.

Namens NextConomy de felicitaties voor het proUnity team! Dank voor jullie champagne, die alleen nog maar beter smaakte nadat we hoorden dat jullie deze prestigieuze prijs gewonnen hadden. We kijken er naar uit het moment dat we weer eens live aanwezig kunnen zijn als jullie weer een prijs winnen.

Marleen Deleu
Marleen Deleu - Director Trends & Insights NextConomy - on a mission to bring insights and expertise to the freelance workforce and users of contingent labor in Belgium Bekijk alle berichten van #Marleen Deleu