"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Een rationalisatie van de kosten en grootschalige besparingen!

Een video interview met Pierre Leerschool, CEO van Sudpresse.

Een duidelijk overzicht hebben van zijn activiteiten is uiterst belangrijk voor het dagelijks beheer van een bedrijf. Maar de schaal van een bedrijf alsook inefficiënte processen komen hier soms in de weg.

Pierre Leerschool, CEO van Sudpresse, legt ons uit hoe digitalisatie een beter overzicht van de activiteiten met zich heeft meegebracht. Maar ook een beter zicht en begrip van de verschillende interne kosten, wat uiteindelijk ook tot optimalisatie heeft kunnen leiden.

We support and advise companies in the set up of a cost-effective hiring and management strategy for their contingent workers. Bekijk alle berichten van proUnity