"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

GDPR – wat kan je in extremis nog doen?

Met nog enkele weken te gaan, nadert de invoering van de GDPR op 25 mei nu wel heel snel. De impact op HR in het algemeen, en op recruitment en inhuur in het bijzonder, is groot. Wat kan je nog doen om over een maand in regel te zijn?

Samen met Federgon en SThree organiseert NextConomy op maandag 23 april een gratis webinar GDPR – wat kan je in extremis nog doen? Tijdens de sessie vertellen twee experten over hoe je je inhuur- en recruitmentproces binnen je organisatie op tijd GDPR-proof krijgt.

Programma

  • Natasja Engels van Federgon schetst vanuit het wettelijk kader welke acties je nu nog op korte termijn kan opzetten.
  • Cathérine De Caluwé van SThree heeft bij de bedrijven van de groep in België intern de verandering naar GDPR–compliancy begeleid.  Cathérine deelt met jou haar grootste inzichten, praktische tips voor snel succes en advies over wat je vooral niet mag doen.
  • Hugo-Jan Ruts van NextConomy is moderator en verbindt beide delen van het webinar.

DIT WEBINAR HEEFT REEDS PLAATSGEVONDEN.

OPNAMES EN EEN VERSLAG VAN HET WEBINAR ZIJN TE VINDEN VIA DEZE LINK

Over de sprekers

Natasja Engels
Natasja Engels is juriste bij Federgon, de beroepsfederatie voor HR-dienstverleners. Ze legt zich in het bijzonder toe op de GDPR en de impact hiervan voor de leden. Federgon streeft er naar haar leden zo goed als mogelijk voor te bereiden en bij te staan in het proces naar een GDPR-conform beleid.

 

Catherine De Caluwé
Catherine is Sales Operations BP bij SThree. Ze begon in 2000 als recruitment consultant en groeide door naar Sales Operations. Binnen SThree staat ze het team bij in de planning en uitrol van strategische projecten, waaronder de GDPR.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy