SLUIT MENU

Interview met Marleen Deleu: Grow Your Freelancing Business

“Marleen, wil je een interview geven over jouw inspanningen als freelancer en vooral voor freelancers?” Dat was het verzoek van Elina Jutelyte, een van de initiatiefneemsters van de Europese Freelancers Week.

De Europese Freelancers Week vond dit jaar plaats van 18 – 24 oktober. Een van de doelstellingen van dit initiatief is om erkenning te genereren voor freelancers en hun rol in de economie, in de samenleving en bij het creëren van de toekomst van werk. Laat dat nu precies ook een doelstelling van NextConomy zijn.

Elina Jutelyte, een van de initiatiefneemsters van de Europese Freelancers week, klopte daarom aan bij Marleen Deleu van NextConomy voor een gesprek over hun gemeenschappelijke missie. In het (Engelse) interview gaat Marleen in op vragen als: ‘How has the pandemic impacted the freelance industry?’, en: ‘What tips would you give to those individuals looking to pursue a sustainable freelance career?’

Lees hier het volledige interview

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy