"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Acht workforce trends voor 2021

We vroegen aan acht experten welke ontwikkelingen in de arbeidsmarkt doorzetten in 2021.

NextConomy brengt elke dag weer nieuws, kennis, ervaringen en inzichten over de veranderende wereld van werk en werk organiseren. Dat gaan we natuurlijk ook in 2021 doen. Een jaar dat wat mij betreft het jaar van de hoop wordt en van succes voor zij die zich aanpassen aan de onzekerheid en steeds veranderende omstandigheden.

Maar hoe zit het met die omstandigheden? Als we naar het wel heel ongewone jaar 2020 kijken, zien we dat sluimerende trends nu doorbreken en ingang vinden.

We vroegen aan acht experten welke van deze ontwikkelingen in de arbeidsmarkt doorzetten in 2021. En wat deze trends betekenen voor organisaties en individuen. Dat leverde dit mooie overzicht op van zeer uiteenlopende bijdragen, die we bundelden in een eMagazine. Een overzicht waar je vast je eigen ideeën en visie mee kan aanscherpen.

Lees de bijdragen van Laurent-Philippe Ham, Jurgen Jaarsma, Myranda Dyck, Karen Braeckmans, Frank Vander Sijpe, Raf Sels, Paul Verschueren en Melanie Deblanc via deze link of door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Ik wens je veel leesplezier en alle gezondheid en succes voor dit komende jaar.

Marleen Deleu
Marleen Deleu - Director Trends & Insights NextConomy - on a mission to bring insights and expertise to the freelance workforce and users of contingent labor in Belgium Bekijk alle berichten van #Marleen Deleu