SLUIT MENU

Technologie voor optimaal beheer van extern talent (eBook)

Kennis en inzichten delen over de veranderende wereld van werk. Dat is de missie van de kennisplatformen ZiPconomy in Nederland en van NextConomy in België. Samen met 6 partners hebben we een reeks webinars, Mini Learnings, georganiseerd over het inzetten van VMS technologie om het beheer van extern ingehuurd talent te optimaliseren. De verslagen en de opnames van deze sessies hebben we nu gebundeld tot een handig ebook dat gratis beschikbaar is op onze websites.

Jouw organisatie heeft gedetailleerd inzicht in wat ze koopt, van wie wordt aangekocht en welk resultaat daarmee wordt bereikt. Waar en hoe wordt het geld besteed? Wat zijn de resultaten? Waar kan men verbeteren? Elk bedrijf moet deze vragen kunnen beantwoorden over elk middel dat het inzet.

Aan het begin van de pandemie was het voor sommige bedrijven helaas onmogelijk om snel berichten naar hr-leveranciers te sturen of te proberen contact op te nemen met ingehuurde freelancers. Toen iemand vroeg: “Hoeveel externen zijn er actueel ingehuurd?” werd het akelig stil. Bedrijven die zich voorheen nooit over deze kwesties hadden gebogen, beseffen nu dat wat je niet weet, je kan schaden.

Transparantie

Transparantie brengen en zo grip krijgen op onbeheerde uitgaven aan ingehuurd talent en het beheren van hun leveranciers is iets waar VMS-technologie speciaal voor is ontworpen en waar een MSP organisaties mee helpt. Als eindresultaat krijgen organisaties een meer holistisch beeld van wie reeds aan boord is, én wie er in de toekomst nodig is om bij te dragen aan het succes van de organisatie. Die transparantie stelt organisaties ook in staat om doelbewust ‘goed’ te doen voor alle werkenden, inclusief de ingehuurde talenten: een goede communicatie, constructieve relaties, betrokkenheid bij de missie van de organisatie van alle werkenden, … Deze bedrijven zullen beter uit de pandemie komen. Het actief opbouwen van relaties, ook met zij die niet op de eigen loonlijst staan, maakt het verschil.

Voor wie de eerste stap daartoe wil zetten, namelijk het creëren van transparantie in het ingehuurde talent in de organisatie, is VMS technologie onontbeerlijk. NextConomy en ZiPconomy hebben voor jou daarom een handige vragenlijst opgesteld, een ‘self-scan’ om je te helpen bij de nulmeting. Daarna laten we experten in VMS-technologie en een MSP-dienstverlener aan het woord. In onze reeks webinars rond ‘Technologie voor het optimaal beheer van externe talenten’ delen ze niet alleen hun kennis en ervaringen, maar verzorgen ze ook een demo van hun technologie.

Veel geluk gewenst met het optimaliseren van het beheer van de externe talenten in jouw organisatie.

Wij hopen met deze bundeling van onze Mini Learnings bij te dragen aan jouw succes!

Hugo-Jan Ruts en Marleen Deleu

ZiPconomy & NextConomy

Deze reeks Mini Learnings kwam tot stand met de gewaardeerde medewerking van  Beeline, proUnity, Connecting Expertise, Wiggli, Lancr en HeadFirst Group om mee te werken aan deze boeiende reeks! Ook dank aan Dennis Van de Vijver, VMS – expert en redacteur NextConomy.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy