SLUIT MENU

Talent-IT benoemd tot HR & Sourcing Services Company van het jaar

Het Antwerpse bedrijf Talent-IT valt in de prijzen tijdens de prestigieuze Data News Awards. De jury benoemt het bedrijf tot beste Belgische dienstverlener op het gebied van HR & Sourcing van 2020.

“Dit is een fantastische erkenning voor ons bedrijf en alle mensen binnen onze groep”, zegt managing director Jeroen Fries van Talent-IT.

Zijn bedrijf is uitgeroepen tot HR and Sourcing Company van het jaar. Deze prijs werd uitgereikt door ICT-vakblad Data News.

De redactie organiseert jaarlijks de Data News Awards for Excellence. Dit zijn prijzen voor de beste producten en diensten van Belgische ICT-bedrijven. Volgens de jury heeft Talent-IT een onderscheidende manier om de juiste mensen te vinden.

Expertise

Klanten kunnen onder andere bij Talent-IT terecht voor tijdelijk ict-personeel, teamstaffing en ‘Junior Classes’ voor moeilijk vervulbare functies. In dat laatste geval zoekt Talent-IT gemotiveerde juniors en stoomt die met professionele coaching klaar voor de job. Volgens Fries is zijn bedrijf marktleider in België op dit gebied.

Hoofdredacteur Kristof Van der Stadt van Data News zei tijdens de online uitreiking van de award: “Bedrijven kunnen alleen scoren met de juiste mensen. En de juiste mensen vinden is een expertise op zichzelf.”

De Data News Awards werden dit jaar digitaal uitgereikt. De uitzending is hier terug te zien.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy