"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Kom jij ook netwerken op de 2de Freelance Business Day?

Een Finse en een Russische die samen in Brussel een Engelstalige conferentie van en voor freelancers organiseren? Inderdaad, op vrijdag 29 maart kan je deelnemen aan de tweede Freelance Business Day van Jenny Björklöf en Elina Jutelyte. Met slechts één doel voor ogen: Helping your freelance business thrive (je helpen om een nog betere freelancer te worden) stelden zij een boeiend dagprogramma samen met workshops, seminars en netwerkmomenten.

Hun Engelstalig event in het Brusselse L42 Business Centre richt zich tot zowel kandidaat-freelancers als gevestigde solo-ondernemers. Zowel Belgische als buitenlandse solo-entrepreneurs zijn er hartelijk welkom om er in een prettige ambiance meer te leren over groei, efficiënter werken, klantenprospectie en sales- & marketingtechnieken.

Praktische topics

Een netwerk van meer dan 100 freelancers (voornamelijk IT’ers, marketeers, coaches, web & graphic designers, consultants en trainers) mocht via een online enquête zelf bepalen welke thema’s aan bod zullen komen. Deze praktische topics kwamen als ‘meest gevraagde’ uit de bus: prijszetting, timemanagement en planning, onderhandelingstechnieken, verkoopgesprekken, netwerken, visibiliteit, opbouw van je expertise, opinieleiderschap… Alle sessies worden gepresenteerd door freelancers. Er is ook een lunchpauze van maar liefst 2 uur om spontaan netwerken en kennisdeling alle kansen te geven.

Tegelijk bieden ze starters of werknemers die een freelance-carrière overwegen een afzonderlijk Wantrepreneur-traject aan. Dit zijn de voornaamste accenten: Hoe contacteer je je eerste klant? Wat met je administratie en paperassen?

Voor meer informatie over het programma zie http://freelancebusiness.be/fbd

Belangstellende lezers van Nextconomy krijgen een korting van 20% via https://ti.to/freelance/freelance-business-day-19/discount/NEXT.

Maar haast je, want de maximale capaciteit van de zaal wordt zeker gehaald.

Philip Verhaeghe
Philip Verhaeghe is een onafhankelijk governance adviseur en een freelance redacteur over ondernemerschap en bestuur voor vakbladen, bedrijven en organisaties. Onderzoekt zowel de nieuwste trends als de klassieke uitdagingen die het verschil kunnen maken in de bestuurskamer of het directiecomité. Is als freelance redacteur ook actief voor onder meer Bestuurder”, “Guberna” en “Etion”. Werkte als algemeen secretaris voor VKW, het Instituut voor Bestuurders, Corgo en RNCI. Bekijk alle berichten van #Philip Verhaeghe