"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Hays Talent Solutions en NextConomy slaan handen in elkaar

Rekruteringsbureau Hays Belgium sluit zich aan bij netwerk van partners van NextConomy.

Rekruteringsbureau Hays Belgium en onafhankelijk kennisplatform voor freelancers NextConomy zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Door hun krachten te bundelen, willen ze de werelden van opdrachtgevers en freelancers nog beter samenbrengen.

Met Hays Talent Solutions (HTS) levert Hays Belgium innovatieve outsourced recruitment-oplossingen, waaronder die van managed service provider (MSP) en payrolling (brokering), door een combinatie van marktinzicht en technische uitmuntendheid. Het bedrijf vond een logische partner in het kennisplatform NextConomy, dat opgericht is in juni 2017 om de werelden van opdrachtgevers en freelancers met elkaar te verbinden.

“Met deze samenwerking volgen we het voorbeeld van onze collega’s bij Hays Talent Solutions Nederland dat partner is van het Nederlandse zusje ZiPconomy”, reageert Tim Van Opstal, Business Manager bij HTS. “NextConomy is een sterk groeiend platform voor freelancers en wordt stilaan een referentie in de contingency markt. Hun manier van werken leunt erg sterk aan bij onze gespecialiseerde benadering van de markt én onze nieuwsgierigheid naar het reilen en zeilen binnen die markt.”   

Absolute meerwaarde

Eenzelfde enthousiasme speelt ook aan de kant van NextConomy. “Hays is een speler met internationale ervaring en die opgedane kennis is een absolute meerwaarde voor ons doelpubliek en voor de groei in maturiteit van de markt in België”, zegt Marleen Deleu, Director bij NextConomy. “We zijn daarom erg verheugd dat we ook in België het vertrouwen krijgen van Hays om bij te dragen aan de uitrol van zijn MSP-dienstverlening.”

“Zowel Hays als NextConomy kijken er erg naar uit om nauw samen te werken, zodat we freelancing in België meer onder de aandacht kunnen brengen”, aldus nog Tim Van Opstal. “Dat zullen we doen in de vorm van klassieke artikels, maar we zullen ook gebruikmaken van interactieve tools om mensen nog beter te kunnen bereiken en te informeren.”

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy