"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Intermediair SThree sluit partnership met RoboRecruiter

Inzet Chatbots moet consultants ondersteunen om duurzame relaties met kandidaten op te bouwen.

Intermediair SThree, gespecialiseerd in het aanwerven van vaste en tijdelijke ‘science, technology, engineering en mathematics’ professionals, gaat samenwerken met RoboRecruiter, een maker van recruitment ‘chatbots’.

De consultants van SThree worden in hun werk bij het benaderen en selecteren van kandidaten ondersteunt door een chatbot van RoboRecruiter. Chatbots worden vaak ingezet bij het eerste online contact, bijvoorbeeld wanneer een kandidaat een website bezoekt waarop een functie of opdracht staat. Door inzet van slimme technologie kan zo relevant contact opgebouwd worden.

“Klanten staan bij ons centraal. Chatbot technology stelt het in staat om met ons te communiceren op momenten dat het voor de klant het best uitkomt”, zegt Gary Elden, CEO van SThree. “We kozen voor RoboRecruiter omdat dit goed te integreren is in ons Salesforce platform en snel aangepast kan worden aan onze wensen. Door RoboRecruiter in te zetten naast het contact dat onze consultants met kandidaten hebben, kunnen we sneller en grotere groepen kandidaten engageren en dat op een intelligente manier. Dat geeft de consultants ook meer tijd om hun relaties met kandidaten op te bouwen.”

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy