"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Talent Management bij Upwork: pas zelf toe wat je predikt

Wanneer en waar kunnen opdrachtgevers freelancers inzetten binnen hun bedrijf? Hoe trek je de beste talenten aan? En voor welke uitdagingen staat HR? Vice-president Zoe Harte van de freelance marktplaats Upwork vertelt hoe haar bedrijf dit aanpakt.

‘s Werelds grootste online marktplaats voor freelancers, Upwork, gevestigd in Californië, bestaat zelf voornamelijk uit freelancers: zo’n 70 procent van het totale personeelsbestand. In een interview met Society for Human Resource Management vertelt ze waarom, hoe, waar en wanneer ze freelancers inhuren.

Haar drie belangrijkste tips voor opdrachtgevers om aan de juiste freelancers te komen: maak een duidelijke omschrijving van de opdracht, werk aan een sterke reputatie als opdrachtgever en betaal een fatsoenlijke prijs.

Lees het volledige interview: Embracing the Freelance Talent Model

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy