"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Rekruteringsplatform ProUnity tekent contract van 60 miljoen euro met Smals

Het rekruteringsplatform ProUnity heeft een mooi contract in de wacht gesleept met Smals voor 60 miljoen euro.

De arbeidsmarkt is in volle beweging en organisaties zoeken steeds meer partners en systemen die het beheren van externe talenten ondersteunen. “Iedereen vecht om het steeds meer schaarse talent”, zegt mede-oprichter ProUnity David Muyldermans.

Het platform ProUnity brengt freelancers rechtstreeks in contact met bedrijven. Sinds de lancering in november 2015, kent de Brusselse start-up ProUnity een sterke groei. Dit komt onder meer door haar partnerschap met Securex en het recente contract met Smals dat 60 miljoen euro aan ingehuurde freelancers via ProUnity zal afhandelen, schrijft de zakenkrant l’Echo.

Lees het volledige artikel Le start-up proUnity remporte un contract à 60 millions d’euros op de website van l’Echo.

Nathanella Monsaert
Nathanëlla Monsaert is redacteur en grafisch vormgever. Met haar jarenlange ervaring werkt ze elke communicatie uit van A tot Z. Of hoe ze het liever zelf zegt: van A naar Beeld. Ze is een storyteller pur sang en gaat voor NextConomy vooral op zoek naar boeiende verhalen bij freelancers. Bekijk alle berichten van #Nathanella Monsaert