"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Nétive VMS scoort hoog in internationaal VMS onderzoek

Nétive VMS wordt door Everest Group erkend als ‘leader’ en ‘star performer’, dankzij sterke lokale aanpassingen, workforce analytics, en de strategische integratie van FlexForce Monkey.

Nétive VMS scoort opvallend goed in het gezaghebbende internationale vergelijkingsonderzoek van de Everest Group. In de EMEA-versie van hun PEAK-matrix staat Nétive VMS nu in de selecte groep ‘leaders’ en wordt in die categorie gezien als ‘star performer’.

Nétive VMS bevindt zich, als enige VMS met Europese roots, in een select gezelschap samen met Beeline, SAP Fieldglass en Magnit. Het Belgische Connecting Expertise wordt door Everest Group gezien als een ‘major contender’.

Sterke punten

Dat Nétive VMS als Europese partij goed kan inspelen op de verschillende lokale wet- en regelgevingen, noemt de Everest Group een groot voordeel. Daarnaast is het ook een sterk punt dat het VMS beschikbaar is in verschillende talen. Daarmee is het uitermate geschikt voor grensoverschrijdende inhuurprogramma’s. Verder wordt in het assessmentrapport aangehaald hoe Nétive VMS heeft ingespeeld op de groeiende behoefte door ook ‘blue collar’ externe medewerkers via het systeem te kunnen laten lopen, inclusief mogelijkheden voor planning en tijdregistratie.

Ook roemt Everest de sterke workforce analytics module van Nétive VMS met daarin meer dan 100 standaard rapportages en dashboards met AI-toepassingen. Everest wijst verder op de open marktplaats die Nétive VMS biedt. Die is toegankelijk voor zowel de vraagkant, als leveranciers en zelfstandigen. Dit geeft de mogelijkheid tot ‘direct sourcing’.

Een visuele weergave van de uitkomsten van het Everest-rapport is hier te vinden: https://www2.everestgrp.com/reportaction/EGR-2024-25-R-6453/Marketing

Erkenning

Een trotse Patrick Tiessen, CEO en mede-oprichter van Nétive VMS, ziet de uitkomst van dit rapport als een grote mijlpaal voor zijn bedrijf.

“Dit is voor ons een erkenning van onze ambitie en het harde werken om het beste vendor management systeem (VMS) te leveren dat aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten voldoet.”

Tiessen is vooral ook blij dat de onderzoekers van Everest de meerwaarde zien van de recente overname en integratie van FlexForce Monkey. “Deze strategische zet versterkt onze positie en verbreedt ons dienstenportfolio,” legt hij uit. Nétive VMS Connect, waarin FlexForce Monkey nu is opgegaan, stelt uitzenders en detacheerders in staat sneller en efficiënter samen te werken met klanten die van een VMS gebruikmaken. Nétive VMS voegt, in de woorden van Everest, op die manier waarde toe in de gehele inhuurketen.


VMS aanbieders in België & Nederland | Onderzoeksrapport 2023

Het zesde rapport “VMS-aanbieders in Nederland en België” (editie 2023-2023) geeft een actueel overzicht van de aanbieders van Vendor Management Systeem oplossingen die actief zijn in Nederland en België. Het rapport biedt geeft diep inzicht in de verschillen tussen die aanbieders. Daarnaast geeft het rapport een uitgebreid overzicht van de trends in de wereld van VMS.

Je kan het rapport gratis downloaden.


Lees ook:

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy