"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

The Big Pecha Kucha Recruitment Event in Vlaanderen!

“Laten we het dan maar meteen goed doen” dacht het bestuur van Recruiters United: een Pecha Kucha event op 27 juni e.k. met 50 sprekers in 10 zalen en 3 rondes voor zo’n 400+ gasten!

Mocht u nog niet eerder over dit geweldige event gehoord hebben? Hier komt ie!

Recruiters United is al meer dan 20 jaar de Nederlandse stichting met als doel het informeren en inspireren van recruitmentprofessionals. Dat doen ze door het organiseren van de allerbeste events voor haar 700 leden.

Op 27 juni aanstaande is het zo ver, dan steekt de organisatie voor het eerst de grens over richting Vlaanderen. Op verzoek van zowel diverse Vlaamse leden als diverse internationale partners wordt het allereerste event ooit door Recruiters United gehost in Beveren.

“Laten we het dan maar meteen goed doen” dacht het bestuur van de stichting: een Pecha Kucha event met 50 sprekers in 10 zalen en 3 rondes voor zo’n 400+ gasten!

En nee de “Hollanders” komen niet even vertellen hoe “het allemaal werkt”

Bijna de helft van alle Pecha Kucha talks wordt gehost door Vlaamse professionals. En ze haalden 3 nieuwe Vlaamse keypartners binnen: Jobat, Select Group (en dochteronderneming EN HR) en tHRibeworld. En dan wordt dit event ook nog eens voorgezeten door niemand minder dan nieuwsanker Wim de Vilder. Dus echt een topevent voor én door Vlamingen en Nederlanders samen!

U denkt intussen wellicht “Pecha Kucha, watte?” Pecha Kucha komt uit Japan en is een unieke en verrassende vorm van presenteren. De spreker heeft 20 slides en 20 seconden per slide om zijn of haar verhaal te doen! Zeer geconcentreerd dus. Elke spreker moet dus echt naar de essentie van het verhaal toe.

Er worden Pecha Kucha talks gegeven in maar liefst vijf categorieën: arbeidsmarkt (strategie en kennis), recruitment dienstverlening, employer branding (en arbeidsmarktcommunicatie), recruitmenttech– en tools en recruitment marketing.

Na de centrale opening volgen er 3 rondes in 10 zalen waaruit u als bezoeker kunt kiezen. Elke ronde biedt maar liefst 5 Pecha Kucha talks binnen het uur. Dus voor u aan het aperitief zit hebt u 15 Pecha Kucha’s kunnen volgen!

Alvast 5 Vlaamse en 5 Nederlandse Pecha Kucha talks:

  1. De vlucht van A.I. in Recruitment, Marcel van der Meer
  2. De kracht van storytelling in employer branding, Hannelore Geldhof
  3. Maak uw recruitment website succesvol, Dirk Driessen
  4. Trends in recruitment en arbeidsmarkt die u niet mag missen, Select Group
  5. Super sourcers, Milou Verhoeks
  6. Cactus canvas, één model voor alle gesprekken in arbeid, Wim Thielemans
  7. Podcasts als tool in employer branding, AlexanderSteegh
  8. Werk en tech door de mangel, Hans Mangelschot
  9. Diversiteit en inclusie voorbij de etalage, Jeroen van Rossum
  10. De nieuwe wereld van toegang tot talent, Marleen Deleu

 Wat mag u naast al deze kennis verder verwachten?

Een topevent met meer dan 400 vakcollega’s. Uitstekende koffie en een aperitief met lekkere hapjes. Goede muziek en een leuke surprise!

Praktisch

The Big Pecha Kucha event kost € 345 per persoon en is meer dan uw toegangsticket tot dit event. Het maakt u namelijk direct een jaar lang lid van Recruiters United. Zo bent u meteen ook uitgenodigd voor alle andere geweldige events en krijgt u meteen toegang tot onze online kennis community Kiqit (dat boordevol staat met online trainingen, blogs, vlogs, podcasts, whitepapers en meer over arbeidsmarkt, recruitment, marketing en employer branding)!

Dit is de kans om u in te schrijven!

Graag tot 27 juni bij Van der Valk in Beveren (Oost-Vlaanderen).

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy