"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Doe je mee aan ons onderzoek?

In welke mate beschouwen Belgische organisaties zichzelf reeds als een Talent Ecosysteem? En wat doen organisaties in ons land om alle talenten, al dan niet op de loonlijst, aan zich te binden? Met andere woorden: wat is het waardenvoorstel dat ze doen aan elke vorm van talent?

Bachelorproef Artevelde hogeschool

 Met deze twee boeiende onderzoeksvragen gaan twee groepen studenten van de Artevelde hogeschool in Gent aan de slag. Als onderdeel van hun onderzoek hebben ze ieder ook een bevraging voor hr, inkoop managers en bedrijfsleiders opgemaakt. Kortom voor iedereen die met talent en het beheer van talent in organisaties bezig is.

Herken jij je hierin? Dan zou het fijn zijn als je beide bevragingen hieronder invult. Iets waarmee je in 10’ tijd klaar bent. O ja, de vragen zijn in het Engels opgesteld omdat dit een groep met internationale studenten is.

Hartelijk dank voor je medewerking!

Marleen Deleu

Director NextConomy


Eerste bevraging – Talent Ecosystems

Dear Sir or Madam,

We are students from Artevelde University of Applied Sciences and are working on our bachelor project with NextConomy. The goal of our bachelor paper is to understand and promote the concept of the Talent Ecosystem, as it is fairly unknown in Belgium.

To make our research more transparent and factual, this 10-minute survey is conducted to back up and improve our desk research and consists of how a talent ecosystem is created, and maintained and how it has impacted your organization.

Thank you in advance for your contribution!

Please click this link to fill in the survey.

Best regards,

Lucille Irakiza, Minh Truong, Osariemen Cynthia, and Zoë Termont


Tweede bevraging – Talent Value Proposition strategy

Dear Mr./Mrs.

We are 5 International Business Management students at Artevelde University of Applied Sciences. We are conducting a research project for our graduation thesis in collaboration with NextConomy. Our topic entails the Talent Value Proposition strategies Belgian companies can implement, to attract and retain all types of talent.

We would highly appreciate your input by filling in our survey, this would take approximately 5 minutes of your time.

Thank you in advance.

Rasoel Erstukajev, Abdel Aouassar, Daether Jackson, Valentin Dutrieux & Wannes Van Iseghem


Lees ook :

Marleen Deleu
Marleen Deleu - Director Trends & Insights NextConomy - on a mission to bring insights and expertise to the freelance workforce and users of contingent labor in Belgium Bekijk alle berichten van #Marleen Deleu