"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Freelancer matchmaking diensten van Jellow tijdelijk gratis

De bedrijfswereld wordt zwaar getroffen door de Corona-crisis. Nu meer dan ooit hebben bedrijven nood aan extra handen en expertise. Het online matchingplatform Jellow wil zich nuttiger maken door gratis hulp aan te bieden.

Jellow maakt het voor freelancers en bedrijven mogelijk om elkaar snel en op een eenvoudige manier te vinden. Bedrijven kunnen via de webtool hun freelance-netwerk in kaart brengen, beheren en vervolgens gaan uitbreiden. Freelancers kunnen er op hun beurt hun diensten aanbieden. Het resultaat is één groot netwerk van meer dan 34.000 freelancers actief binnen de zakelijke dienstverlening.

Mark Willems, CEO Jellow België: “Bedrijven en ook freelancers krijgen tijdens de huidige Corona-crisis rake klappen. Als freelanceplatform vinden we het in moeilijke tijden nog belangrijker om freelancers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Om hen te steunen, bieden we tot en met 3 mei 2020 gratis onze diensten aan.”

“Normaal gezien betalen opdrachtgevers om via het Jellow-platform zelf naar freelancers in ons netwerk te zoeken. Om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen focussen op andere belangrijke dingen, nemen wij die zoektocht tijdelijk gratis van hen over. Daarna brengen wij de opdrachtgevers in contact met de meest relevante freelancers voor hun opdrachten”, aldus Mark Willems.

Freelancers kunnen volgens Mark Willems een waardevolle rol spelen in dit soort situaties omdat ze flexibel in zijn te zetten. Daarnaast betaal je als opdrachtgever enkel voor de geleverde diensten, zijn ze snel ingewerkt en hebben daarnaast ervaring met telewerk. “Freelancers zijn het gewend om zich aan te passen aan nieuwe situaties en omgevingen. En ze zijn gewend om van thuis uit te werken en vanop afstand te communiceren.”

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy