"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

3W lanceert app voor interim managers

“Hoeveel van jullie interim management providers werkt vandaag al met een app? Die vraag werd gesteld op de Vlerick HR Day. Slechts twee handen gingen in de lucht. Waaronder die van mij”, zegt ceo van het interim managementbureau 3W. Wat doe de 3W App precies?

Het interim managenemtbureau 3W heeft de 3W App gelanceerd voor haar interim managers. Wat zijn de troeven van de app?

Opdrachten vinden

Boudewijn Dupont: “Onze app bestaat uit twee grote luiken. Het eerste is een automatische connectie met het portaal waarbij interim managers hun profiel kunnen bekijken en aanpassen, documenten kunnen toevoegen, opdrachten raadplegen en solliciteren. Ze kunnen ook onze events zien en met ons in interactie gaan via de smartphone.”

Fleetkorting

“Het tweede luik vind ik zelf vernieuwend. Hier staan de noden van de interim manager en zijn vennootschap  centraal. Een voorbeeld: elke interim manager heeft een wagen nodig, maar wanneer die er één gaat kopen, zal die nooit een fleetkorting krijgen.”

“Maar wij met ons netwerk van 7.000 interim managers wel. Daarom hebben we met verschillende leveranciers deals gesloten. Alle interim managers die bij ons aangesloten zijn, kunnen nu via de app een promotie claimen. De app brengt de leverancier automatisch op de hoogte dat de interim manager tot ons netwerk behoort en recht heeft op de korting. Ondertussen hebben we ook al deals voor tankkaarten, verzekeringen en, boekhouders, …”

Dit is het tweede van vier artikels van het interview met Boudewijn Dupont. Het eerste artikel ‘Markt uitzendarbeid daalt, markt interim management stijgt’ lees je hier.

Nathanella Monsaert
Nathanëlla Monsaert is redacteur en grafisch vormgever. Met haar jarenlange ervaring werkt ze elke communicatie uit van A tot Z. Of hoe ze het liever zelf zegt: van A naar Beeld. Ze is een storyteller pur sang en gaat voor NextConomy vooral op zoek naar boeiende verhalen bij freelancers. Bekijk alle berichten van #Nathanella Monsaert