"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De impact van technologie op de werkvloer

Welke impact heeft technologie op de werkvloer? Michel Stokvis, Managing Director bij Randstad Sourceright vertelt in dit interview hoe technologie helpt om het juiste talent te vinden, hoe het de business strategie en HR beïnvloedt en een brug slaat tussen HR en de directie.

Omarmt HR de nieuwe technologieën? In welke mate beïnvloedt Artificial Intelligence de arbeidsmarkt? En hoe zal de recruitmentwereld er over vijf jaar uitzien? Michel Stokvis deelt zijn visie in de video The impact of technology on the workforce.

“Veel organisaties werven nog altijd enkel op de traditionele manier aan: vaste werknemers en interimkrachten”, zegt Michel Stokvis. “Ze hebben de freelancers nog niet ontdekt.” Toch voorspelt hij dat ze over een aantal jaar, tot veertig procent van de werkvloer zullen inpalmen. “Organisaties moeten hun aanwervingsbeleid herbekijken, nu de war for talent is aangebroken”, zegt hij. “Technologie helpt hierbij.”

Randstad Sourceright is a global talent solutions leader, driving the talent acquisition and human capital management strategies for the world’s most successful employers. We empower these companies by leveraging a Human Forward strategy that balances the use of innovative technologies with expert insights, supporting both organizations and people in realizing their true potential. Bekijk alle berichten van Randstad Sourceright