"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Smart Human Capital bijeenkomst. De opbrengsten in 15 tweets.

De “Upcycle your business transformation” roadshow – een initiatief van 3W Executive Interim Management, het Business Coaches Network en Vito – stond afgelopen vrijdag in het teken van Smart Human Capital. Een samenvatting in 15 tweets.

Smart Human Capital

HR als change agents richting ‘social entreprises’, gebruik maken van technologie en veel meer aandacht voor de freelancers binnen het human capital. Een paar van de punten die de sprekers op de Smart Human Capital bijeenkomst afgelopen vrijdag naar voren brachten. Een eerste samenvatting in 15 tweets. Later volgt op NextConomy nog een uitgebreider verslag met video-interviews.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy