"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Infografiek: Freelance Barometer België

Hoe tevreden zijn freelancers over hun freelancebestaan? Welke voordelen ondervinden ze? Welke nadelen? En waar vinden ze opdrachten? Ontdek het in onderstaande infografiek.

De Belgische freelancers zijn heel tevreden over hun statuut. Met een gemiddelde score van 7,9 op 10 genieten ze volop van hun freelancebestaan. Dat en nog veel meer lees je in de infografiek Freelance Barometer België.

Nathanella Monsaert
Nathanëlla Monsaert is redacteur en grafisch vormgever. Met haar jarenlange ervaring werkt ze elke communicatie uit van A tot Z. Of hoe ze het liever zelf zegt: van A naar Beeld. Ze is een storyteller pur sang en gaat voor NextConomy vooral op zoek naar boeiende verhalen bij freelancers. Bekijk alle berichten van #Nathanella Monsaert

Eén reactie op dit bericht

  1. Interessante bevindingen en goed om te lezen dat 93% uit vrije wil start met freelancen. Er is niets vervelender dan iets te moeten doen waar je niet gelukkig van wordt.