"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

2024, het jaar van de focus

Er komt ontzettend veel af op ondernemers. Hoe onderscheid je prioriteit van bijzaak?

2024 belooft een uitdagend ondernemersjaar te worden: verstrengde duurzaamheidswetgeving, fiscale hervormingen, moeilijke toegang tot kapitaal …  Ondernemers hebben het niet eenvoudig om prioriteit van bijzaak te onderscheiden.

Om die reden lanceert SBB met trots het rapport ‘2024: het jaar van de focus’. Daarin brengen we 5 thema’s die de aandacht en tijd van een ondernemer echt waard zijn, van strategisch ondernemen over duurzaamheid tot financiering, samenwerken en tot slot zelfzorg voor ondernemers. Met 14 experten, intern en extern, die hun inzichten delen.

Het resultaat kan je bekijken via de website: www.sbb.be/nl/rapport-jaar-van-de-focus.

Dit is een bijdrage van onze partner SBB.

Lees ook :

SBB is een Vlaams accountants- en advieskantoor met 30 vestigingen (zie hier voor een overzicht) en meer dan 20.000 cliënten uit alle sectoren. U kan bij SBB terecht voor vragen in verband met accountancy, fiscaliteit, milieu- en omgevingsadvies, zakelijk-juridisch advies, strategisch advies, successieplanning en startersadvies. Bekijk alle berichten van SBB