"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Het geheim van het selecteren van de juiste interim-manager (video)

In een video laat Boudewijn Dupont van 3W Executive Interim Management het geheim zien hoe je de juiste interim manager kunt selecteren. Hoe kan je de ‘human fit’ maken tussen organisatie en kandidaat.

Bedrijven doen bij verandertrajecten steeds vaker een beroep op interim managers. Een succesvol verandertraject vereist een vertrouwensrelatie tussen zowel opdrachtgever en bureau als tussen opdrachtgever en interimmanager.

Het maken van de juiste match is dan ook cruciaal. CV en ervaring een vormen daarbij een startpunt, maar veel belangrijker is zorgvuldig te kijken naar ‘the human fit’. Past het DNA van het bedrijf en haar cultuur bij de persoonlijkheid van de interim manager en datgene waarin hij gelooft?

Webinar ‘the human fit’

Boudewijn Dupont van 3W Executive Interim Management laat in dit webinar het geheim van de smid zien. Hoe je nu juist die human fit maakt. Daarnaast beantwoordt hij tal van vragen die deelnemers aan dit webinar hem stelden en gaat zo dieper in op de rol van bureaus.  

 Kijk dit webinar van 3W terug op deze pagina

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy