"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Waarom werken met freelancers de toekomst is? (video)

Het aandeel van freelancers op de arbeidsmarkt blijft stijgen. Toch werkt nog maar 1 op 2 Vlaamse kmo’s met freelancers. Maakt onbekend onbemind?

De war for talent zorgt ervoor dat veel specifieke vacatures niet meer ingevuld raken. Tegelijkertijd blijft het aandeel van freelancers op de arbeidsmarkt stijgen (de laatste 3 jaar in België met 22% procent).

Freelancers kunnen met hun specifieke expertise een duurzame oplossing bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar talent. Jammer genoeg zijn er heel wat vooroordelen ten opzichte van het aanwerven van freelancers en werkt nog maar 1 op 2 Vlaamse kmo’s met freelancers.

Melanie Deblanc – Business Development Manager van GIGHOUSE laat in onderstaande uitzending zien hoe je freelancers kan inzetten om de slag om talent te winnen en welke tools je daarbij kunnen helpen.

Om te laten zie hoe dat in de praktijk kan, laat ze ook een van haar opdrachtgevers in de uitzending aan het woord.

Een interessante video voor HR-managers, Marketing Coördinators en zaakvoerders die moeilijkheden hebben met het aanwerven van het juiste talent.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy