"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Drie belangrijke lessen voor freelancers (video)

In een continu veranderende markt is het als freelancer zaak om je eigen strategie en bedrijfsvoering steeds weer aan te scherpen. Deze drie webinars helpen je daarbij.

Als freelancer er klaar voor zijn wanneer de economie weer wat gaat afnemen. Je weg weten te vinden in het labyrint van de arbeidsmarkt. 

Webinar 1: Zo zet je als freelancer de veranderende flexibele arbeidsmarkt naar je eigen hand

In een markt waar steeds meer bedrijven behoefte hebben aan tijdelijk talent en het aantal freelancers fors groeit, wordt de wereld van vraag en aanbod er niet overzichtelijker op. En hoe vind jij door een labyrint aan ontwikkelingen in de flexibele arbeidsmarkt nog de weg naar een uitdagende opdracht?

In het onderstaande webinar zoomt Guillaume Vandenhemel van HeadFirst Group in België in op de impact van o.a. de Belgische wetgeving, gig-economie en digitale platforms op de flexibele arbeidsmarkt. Daarnaast legt hij uit hoe deze ontwikkelingen de rol van een bemiddelaar veranderen en op welke manier jij daar als freelancer van kunt profiteren.

Kijk hieronder dit webinar terug:

Webinar 2: Zo bereid je jezelf als freelancer voor op een veranderende economie

In IT zien we een trend van meer en meer freelancers. In goede tijden geraakt iedereen aan een geschikt project. Als de economie draait en er meerdere kandidaten zijn voor dezelfde opportuniteit, hoe maak je dan het verschil? Waarom kiezen opdrachtgevers dan specifiek voor JOU?

Sophie Vernaet van Talent IT heeft het in dit webinar over hét geschikte profiel. Ook voor het moment dat de economie niet meer zo hard groeit. Ze deelt tips & tricks om je te onderscheiden als freelancer en vraagt in de uitzending aan een ervaren IT freelancer wat zijn strategie is.

Bekijk hieronder dit webinar van Talent IT en luister ook naar de tips van deelnemers aan dit webinar:

 Webinar 3: Hoe haal je maximaal waarde uit je Freelance activiteit?

Je verzorgt je klanten dagelijks met het oog op een vlekkeloze reputatie maar ook om je te verzekeren van een mooie factuur op het einde van de maand. Hoe zet je vervolgens die factuur optimaal om in waarde die jij als persoon kan gebruiken? Loon, telecom, mobiliteit, pensioen, verzekeringen, kantoorkosten…

Securex Managers Philippe en Nicolas beschrijven in dit webinar hoe een goed zicht over deze zaken het je mogelijk maakt de juiste keuzes te maken en meer waarde te halen uit je freelance activiteit.

Kijk hieronder dit webinar van Securex, vol met nuttige inzichten en adviezen, terug:

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy