SLUIT MENU

Nieuwe partner SBB brengt juridisch-zakelijk advies voor freelancers

Samen slim ondernemen, dat is het motto van het accountants- en advieskantoor SBB én de nieuwe partner van NextConomy.

Partnerschap

Het aantal freelancers kent een continue groei. Dankzij NextConomy krijgen wij de kans om onze dienstverlening voor kmo’s kenbaar te maken bij deze doelgroep

 

aldus Raf Sels, CEO van SBB, in een toelichting waarom SBB dit partnership is aangegaan. Marleen Deleu, hoofdredacteur van NextConomy, is blij met de nieuwe partner:  “Dankzij dit partnerschap kunnen we nog meer financieel, juridisch en zakelijk advies brengen voor freelancers”.

Met SBB, de nieuwe partner van NextConomy, haalt het online platform heel wat nieuwe kennis in huis. “SBB is expert in het financiële en fiscale domein en vertaalt de wet-en regelgeving ook naar handige rekenmodellen of informatiefolders voor zelfstandigen”, zegt Marleen. “Samen gaan we dat bestaande materiaal nu herwerken op maat, specifiek voor freelancers.” Hou dus zeker de kennisbank van NextConomy in de gaten.

SBB grijpt het partnerschap aan om hun dienstverlening voor ondernemers nog meer kenbaar te maken. “De boeiende en groeiende wereld van de freelancers, daar willen wij graag deel van uitmaken. Begeleiding en advisering van enthousiaste ondernemers daar willen wij als SBB Accountants en Adviseurs  voor gaan”, zegt Raf Sels CEO van SBB.

Over SBB

SBB is een accountants- en advieskantoor met dertig vestigingen in Vlaanderen. Dagelijks helpt SBB kmo’s, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en starters in tal van domeinen: boekhouding, accountancy, fiscaliteit, zakelijk-juridisch en milieureglementering.

 

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy