"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Interim-managementbureau 3W sluit strategisch partnership af met Moore Stephens

Accounting- en adviesbureau Moore Stephens Belgium en interim-managementbureau 3W gaan samenwerken.

Moore Stephens Belgium en 3W hebben een strategisch partnership afgesloten. Met 3W als externe kennispartner voegt Moore Stephens Belgium nu ook “Interim Management” als extra dienstverlening aan haar gamma toe. Het gaat om een duurzame samenwerkingsovereenkomst die voor beide partijen tot een “win-win” leidt.

3W Executive Interim Management is een business unit van de Adecco Group en specialiseert zich in het plaatsen van ervaren zelfstandige profielen voor tijdelijke managementopdrachten.  Moore Stephens Belgium is de grootste onafhankelijke accounting- en consultingfirma in België met key centers in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt en met verschillende lokale vestigingen in Vlaanderen. Moore Stephens Belgium ondersteunt het groeitraject van kleine en middelgrote ondernemingen.

Dankzij het partnership met 3W kan Moore Stephens Belgium haar klanten nu nog beter bijstaan en een extra service aanbieden. Vanaf nu kunnen klanten er ook terecht wanneer ze op zoek zijn naar ervaren, zelfstandige profielen voor tijdelijke managementopdrachten. 3W beschikt over een netwerk van meer dan 7000 high level interim managers uit alle mogelijke domeinen en competenties. Dankzij de samenwerking heeft 3W toegang tot de uitgebreide klantenportefeuille van Moore Stephens Belgium.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy