"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

People2.0

Europees expert inzake payroll en contractmanagement

TCP Belgium is onderdeel van People2.0, een internationale groep die actief is in 43 landen wereldwijd.

Het enige wereldwijde werkgeversplatform exclusief gecreëerd voor arbeidsbemiddelaars.

U vindt talent voor uw klanten. Wij versterken uw bedrijf met nieuwe uitgebreide mogelijkheden om iedereen aan het werk te zetten, in elke categorie, op elke locatie, in elk land, voor elk type opdracht, voor elke periode, met elk type valuta. En we doen het allemaal in volledige overeenstemming met lokale wetten. Dit alles creëert meer mogelijkheden om uw inkomsten te verhogen door uw klanten toegang te geven tot ‘s werelds wereldwijde, mobiele en externe pool van onafhankelijk talent.

We focussen ons op het contracteren en payrollen van tijdelijke (internationale) werknemers en dit onder verschillende contractvormen. Onze klanten zitten in diverse sectoren maar veelal in kennis-gedreven sectoren.

TCP/People2.0 zorgt dat een organisatie tijdelijk talent kan inhuren zonder daarvoor zelf een bijkomende administratie te moeten voeren. Wij staan los van de werving en selectie en zijn daardoor een onafhankelijke partij wat betreft de tewerkstelling van deze ingehuurde experten.

Kortom TCP/People2.0 is een toekomstgerichte onderneming die als doel heeft bedrijven te ontzorgen bij het tewerkstellen van tijdelijk en minder tijdelijk personeel.

Bekijk ook deze video :