"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Waarop let jij bij het solliciteren naar een opdracht?

Welke pijnpunten kom je vaak tegen als freelancer wanneer je solliciteert voor een opdracht? Op welke eerste indrukken let je bij het kennismakingsgesprek? Hoe belangrijk is het voor jou dat je je gevraagde tarief krijgt? Help marktplaats Beelance jouw noden beter te begrijpen.

Hoe? Vul de enquête van Beelance in. Het neemt maximum 5 minuten van je tijd in beslag. Via de studie wil de organisatie te weten komen wat nu echt belangrijk is voor freelancers en hoe opdrachtgevers hier beter kunnen op inspelen.

Ga naar de enquête (Engels)

Beelance is the platform that brings together and simplifies collaboration between freelancers and companies. Bekijk alle berichten van Beelance