FOD Economie publiceert brochure ‘Zelfstandige worden’

Nathanella Monsaert door
Geen reacties
FOD Economie publiceert brochure ‘Zelfstandige worden’

De Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie heeft de brochure Zelfstandige worden uitgebracht. Met die brochure informeert ze kandidaat-ondernemers over belangrijke stappen bij de lancering van een zaak.

Wat moet je doen voor de start van je zaak? Welke steunmaatregelen kan je aanvragen? Kies je voor een eenmanszaak of een vennootschap? Welke verzekeringen moet je afsluiten? De brochure Zelfstandige worden informeert kandidaat-starters over de belangrijkste stappen bij de oprichting van een onderneming.

Download de brochure Zelfstandige worden van de FOD Economie.

Over de auteur
Nathanella Monsaert

Over Nathanella Monsaert

Redacteur / Rédacteur NextConomy

Bekijk alle berichten van Nathanella Monsaert >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *