"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Aantal interim-managers in tien jaar verdubbeld

Op tien jaar tijd is het aantal interim-managers verdubbeld, zeggen cijfers van de federatie van HR-dienstverleners Federgon. Momenteel zijn er zo’n 3.600 interim-managers aan de slag in België. Dat schrijft de zakenkrant De Tijd.

“Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar change managers voor een grote hervorming van het bedrijf en naar projectmanagers voor specifieke opdrachten, vaak IT-gerelateerd”, zegt Steven Cornand, Hoofd Interim Management & Contracting bij Hudson.

“Het is een teken dat de economie heropleeft, net zoals de toenemende vraag naar freelancers”, zegt interim manager Bruno Segers. “En het toenemende belang van interim-management past ook in de Uberisatie-trend. Niet-conventionele arbeidsrelaties winnen aan belang”, vult Steven aan.

Lees het volledige artikel Interim-managers veroveren directie-stoel op de website van De Tijd.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy