"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU
met ochtendroutines energie maximaliseren

Hoe starten succesvolle ondernemers hun dag?

Succesvolle ondernemers hebben één ding gemeenschappelijk: ze koesteren hun ochtend. In deze infographic ontdek je wat wereldberoemde ondernemers in de vroege uurtjes doen.

Succesvolle ondernemers hebben één ding gemeenschappelijk: ze koesteren hun ochtend. Met hun ochtendroutines maximaliseren ze hun energie, productiviteit en creativiteit. In deze infographic zie je wat wereldbekende ondernemers zoals Richard Branson, Bill Gates en Oprah Winfrey ’s ochtends doen.

Nathanella Monsaert
Nathanëlla Monsaert is redacteur en grafisch vormgever. Met haar jarenlange ervaring werkt ze elke communicatie uit van A tot Z. Of hoe ze het liever zelf zegt: van A naar Beeld. Ze is een storyteller pur sang en gaat voor NextConomy vooral op zoek naar boeiende verhalen bij freelancers. Bekijk alle berichten van #Nathanella Monsaert