"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Next papers

Een overzicht van de gratis e-publicaties van NextConomy, gerangschikt op datum (meest actueel staat bovenaan).

 

Technologie voor optimaal beheer van extern talent

Wie stappen wil maken in het optimaal beheren van extern talent, kan eigenlijk niet zonder technologie zoals een VMS.  NextConomy en ZiPconomy hebben voor daarom een handige vragenlijst opgesteld, een ‘self-scan’ om je te helpen bij de nulmeting. In dit e-book laten we verder experts in VMS-technologie en een MSP-dienstverlener aan het woord. In de reeks webinars rond ‘Technologie voor het optimaal beheer van externe talenten’ deelden ze niet alleen hun kennis en ervaringen, maar verzorgen ze ook een demo van hun technologie.


Download now >
VMS rapport (editie 2020)

Alle Aanbieders van VMS-systemen in Nederland en België in kaart gebracht. Plus de laatste trends en ontwikkelingen om het beste VMS systeem te kiezen dat uw inhuurproces van extern talent optimaal ondersteunt.


Download now >
De gestage groei van niet-traditionele arbeid

Alle inzichten in één e-book

Loopt het wel zo een vaart met de flexibilisering van de arbeidsmarkt? NextConomy bundelt enkele van de meest actuele studies over de trends en dynamieken in de wereld van flexibele arbeid. We maakten een selectie van relevante studies van instanties die kwalitatief onderzoek voeren naar dit thema zodat de lezer zelf het antwoord kan formuleren op de vraag of de arbeidsmarkt al dan niet flexibiliseert. Alle inzichten in één e-book


Download now >
Freelancers, zelf beheren of uitbesteden?

Hoe bepaal je je de juiste inhuurstrategie? Hoe behoud je het overzicht op alle talenten in je bedrijf van zowel  vaste als flex medewerkers? Welke rol spelen HR en Inkoop hierbij? Waarom is een talentpool zo belangrijk? Hoe verzorg je het onthaal van freelancers? … In dit e-book Freelancers, zelf beheren of uitbesteden vind je info en tips van enkele NextConomy partners die ieder in hun domein specialisten zijn in het bieden van oplossingen voor deze vragen.


Download now >
1 2