"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Agoria Techlancers: maandelijkse Coworking Days voor technologische freelancers

De Agoria Techlancers-community brengt elke maand haar Techlancers samen op een Coworking Day. De eerste editie in januari was alvast een groot succes.

Wat is de succesfactor van de Coworking Days voor Techlancers?

Geert Jacobs (program manager Agoria Techlancers): “Onze Coworking Days zijn de perfecte combinatie van (net)werken en fun. Elke techlancer kiest volledig hoe hij/zij zijn/haar dag indeelt. We voorzien voldoende ruimtes en stille zalen zodat je je MS Teams-meetings of werk in alle rust kan voltooien. Ook zien we dat onze Techlancers initiatief nemen om onder elkaar te netwerken, synergiën zoeken of actief tips delen over hun expertise. En ook niet te vergeten: ‘s middags lunchen we samen, en ik kan je verzekeren… Het is een toffe, enthousiaste bende die duidelijk ook wel houdt van wat plezier.”

“Na onze eerste Coworking Day zag ik ook dat onze techlancers elkaar online contacteren en elkaar feliciteren bij nieuwe opdrachten of initiatieven. Meer kan ik niet wensen, ik ben ontzettend trots op deze Techlancers-familie.”

 

Praktische informatie Coworking days

De Coworking Days vinden elke maand plaats, afwisselend in de  Techlounge Bluepoint – Antwerpen en Techlounge BluePoint – Brussel, telkens van 9 – 18 uur.

De eerstvolgende editie is op 25 februari 2022 in Antwerpen.

Agenda

Inschrijven

Je plaats reserveren voor de Co-Working Days van je keuze kan hier.


Word lid van Agoria Techlancers

Wil jij ook lid worden van deze enthousiaste community? Naast Co-working Days krijg je ook korting op heel wat inhoudelijke opleidingen, modelcontracten en tal van partnervoordelen zoals juridisch advies. Dit alles voor slechts €250 euro per jaar. Schrijf je vandaag nog in!

Agoria Techlancers | Dé community voor freelancers in de technologische sector | La communauté des freelances du secteur technologique Bekijk alle berichten van Agoria