"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Ontdek 20 april de tools voor rekrutering tijdens Recruitment Tech Demo_Day

Benieuwd als rekruteerder of HR welke tools jouw rekrutering naar een hoger plan kan tillen? Donderdag 20 april krijg je de antwoorden tijdens Recruitment Tech Demo_Day in Mechelen. Laat je als rekruteerder of HR informeren en inspireren aan de hand van pitches, één-op-één demo’s, interviews en presentaties.

Wat is Demo_Day?

Recruitment Tech Demo_Day is hét oriëntatie event voor rekruteerders en hr-professionals die zich willen laten bijpraten over software voor succesvolle aanwerving. Dit jaar vindt het event voor de vierde maal plaats en is gratis voor rekruteerders en hr-professionals bij aanmelden vóór 6 april.

Momenteel zijn alle plekken al gevuld, maar door je vrijblijvend aan te melden voor de wachtlijst, krijg je vanzelf bericht wanneer er plek vrijkomt.

Waarom naar Demo_Day?

Dit zijn de 5 redenen waarom je 20 april Recruitment Tech Demo_Day in Mechelen niet mag missen:

  1. Plenaire pitches

Meer dan 15 verschillende leveranciers pitchen in de plenaire zaal in een aantal ronden. In 5 minuten vertellen zij meer over hun oplossing zodat je weet of het interessant kan zijn om nader te bekijken op de demo spot (stand).

  1. Bekijk en test demo’s op de expo vloer

Tussen de pitches en breakouts door kun je op de expo vloer bij de verschillende demo spots in gesprek gaan met leveranciers. Bekijk en probeer demo’s, stel je vragen en netwerk met collega rekruteerders en hr-professionals.

  1. Kijkjes in de tech keuken

Krijg een kijkje in de keuken van twee vooraanstaande organisaties. Eefke Beelen van Boels Rental vertelt hoe zij internationaal rekruteringssoftware gebruiken rekening houdende met de verschillen tussen landen. En Andreas Pfeffer van Recrewtment vertelt hoe ze continue hun rekrutering ontwikkelen en digitaliseren.

  1. Leer van experten

Hans Mangelschots (HRtoolz.online) en Wim Van Meerbeeck (HRlinkiT) delen hun inzichten als expert op het gebied van rekruteringstechnologie. Luister naar hun presentaties en stel jouw vragen.

  1. Host Lesley Arens

Demo_Day wordt op 20 april in goede banen geleid door Lesley Arens van #ZigZagHR. Arens is de drijvende kracht van dé HR community voor progressieve HR professionals in België: #ZigZagHR. Naast het hosten van de pitches interviewt zij tijdens de breakouts Eefke Beelen (Boels Rental) en Andreas Pfeffer (Recrewtment).

Meld je ook aan

Ook ontdekken welke tooling jouw rekrutering kan optimaliseren? Bekijk het programma op de site en meld je aan als rekruteerder en hr-professional.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy