"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Pecha Kucha recruitment event 2024

11 juni 2024

Maak kennis met de tweede editie van het Pecha Kucha recruitmentevent. Het grote arbeidsmarkt- en recruitmentevent komt op 11 juni aanstaande naar Antwerpen.

Maak kennis met de tweede editie van het Pecha Kucha recruitmentevent. Het grote arbeidsmarkt- en recruitmentevent komt op 11 juni aanstaande naar Antwerpen. Nederlanders kunnen veel leren van Vlamingen en andersom. Daarom organiseert Recruiters United het gaafste event in onze sector gewoon samen met de buren!

Wat maakt dit event zo bijzonder?
Het Pecha Kucha event is unconferenced. Dus geen lange lezingen, maar een snoepwinkel van 30 korte energieke presentaties voor iedereen werkzaam in arbeidsmarkt, recruitment en hrm. Pecha Kucha is Japans voor “chit chat”, ofwel prietpraat. In deze presentatievorm gebruikt de spreker 20 sheets met elk 20 seconden per sheet. Elke Pecha Kucha duurt dus altijd 6.40 minuten. Als bezoeker stel je zelf je ideale programma samen uit 30 sprekers op deze dag.

De Pecha Kucha onderwerpen
Het Pecha Kucha event staat in het teken van 5 categorieën: arbeidsmarkt (strategie en kennis), recruitment dienstverlening, employer branding (en arbeidsmarkt-communicatie), recruitmenttech- en tools en recruitment marketing.

Het niveau van de Pecha Kucha’s kun je zelf kiezen, want elke presentatie geeft aan of het voor early career, professional en/of management is.

Het thema
Het thema van deze editie is verschillen omarmen en kansen creëren. Tijdens de cliché quiz met Michiel Eijsbouts gaan we daar samen actief mee aan de slag want op ludieke en informatieve wijze wordt de Belgische en Nederlandse arbeidsmarkt onder de loep genomen. Dan volgen er 3 rondes in 5 zalen waaruit je als bezoeker kunt kiezen. Elke ronde biedt maar liefst 6 Pecha Kucha talks binnen 1 uur. Dus voor je aan het aperitief zit hebt u 3 x 6 = 18 Pecha Kucha’s kunnen volgen!

De sprekers
Er is een geweldige set van 30 top Pecha Kucha sprekers uit Vlaanderen en Nederland. Ze worden binnenkort bekend gemaakt!

Het programma:
13.00    Inloop & registratie
14.00    Aftrap
14.30    Ronde 1 – 30 Pecha Kucha’s
15.30    Break
16.00    Ronde 2 – 30 Pecha Kucha’s
17.00    Ronde 3 – 30 Pecha Kucha’s
18.00    Borrel en snack

Gratis voor leden. Niet-leden betalen € 395 inclusief drankjes, snacks en een jaar lidmaatschap van Recruiters United.

Het grote arbeidsmarkt en recruitment Pecha Kucha event wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van Recruiters United: Select Group & EN HR Solutions en Indeed.

Inschrijven