"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

FREELANCER SUMMIT 2023

19 oktober 2023

De editie van 2023 staat in het teken van digitale trends en de impact die ze hebben op het werk van freelancers.

Over Freelancer Summit

Freelancer Summit is de jaarlijkse afspraak voor freelance ondernemers die op de hoogte willen blijven van nieuwe trends en business inzichten. De editie van 2023 staat in het teken van digitale trends en de impact die ze hebben op het werk van freelancers.

De technologie snelt ons voorbij. Toepassingen die vorige week nog science fiction leken, zijn vandaag common sense. Facturatie, projectplanning, CRM, timetracking, boekhouding, marketing, projectmanagement,… you name it! Stuk voor stuk domeinen waarvoor tools bestaan die freelancers uren tijd besparen bij het ondernemen, of erger, freelancers mogelijk overbodig maken.

Zijn AI-tools als Chat GPT, Dall-E, Lumen en co. een vijand voor jou als freelancer of net een hulpmiddel waar je nooit nog zonder wilt?

Tijdens de Freelancer Summit nodigen we trendwatchers en digitale specialisten uit om samen met een zaal vol freelancers in te zoomen op de vele digitale ontwikkelingen en toekomstige trends. In een goed gevuld namiddagprogramma word je ondergedompeld in de nieuwe wereld van technologie en hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw onderneming helemaal klaar is voor de toekomst.

Freelancer Summit is de nieuwe naam voor de Dag van de Freelancer die UNIZO en NextConomy de voorbije jaren organiseerden.

Inschrijven