SLUIT MENU

Securex

De wereld van werk in volle evolutie

De wereld van werk is in evolutie. Flexibiliteit, werkgeluk en autonomie zijn de kernwoorden die deze verandering typeren. We zien dat mensen, ongeacht hun leeftijd, steeds vaker kiezen om hun expertise in te zetten bij meerdere opdrachtgevers. Of op zoek gaan naar meer flexibiliteit waar, wanneer en hoeveel ze werken.

Ook bedrijven staan voor ernstige uitdagingen. Want hoe ga je om met die toegenomen vraag naar flexibiliteit? Zowel bij klanten als personeel. En daarbovenop is het vandaag steeds moeilijker om de juiste talenten aan te trekken die het bedrijf klaarmaken voor de uitdagingen van morgen. En,  hoe ga je om met externe, tijdelijke medewerkers in je bedrijf?

Employment as a Service

Securex heeft een trekkersrol in het vormgeven en realiseren van oplossingen voor “werk in the day after tomorrow”. We geloven dat elke actieve persoon op de arbeidsmarkt de kans moet krijgen om zijn of haar loopbaan in eigen handen te nemen.  We willen werk “smarter” maken.  Deze vernieuwende oplossingen bundelen wij onder de noemer “Employment as a Service”.

Securex is leider binnen het domein van werk

Voor Securex staat de mens centraal. Dat zie je door de brede ondersteuning die we aanbieden. We willen samenwerken, om de best mogelijke oplossing aan te bieden. Dat doen we door duurzame relaties op te bouwen met onze klanten gebaseerd op wederzijds vertrouwen. We voelen ons verantwoordelijk voor het goede resultaat van onze samenwerking met bedrijven en zelfstandigen.

Samen kennis opbouwen en innoveren

Securex legt focus op markten die in beweging zijn op sociaaljuridisch en administratief vlak. De markt van de freelancers is ook zo’n markt. Om kennis op te bouwen werkt Securex samen met diverse kennisinstellingen, zoals de universiteiten van Luik, Leuven en Gent. Daarnaast gaan we ook actief op zoek naar co-creatie met innovatieve bedrijven of startups, om samen de toekomst van het werken vorm te geven.

Twee recente initiatieven van Securex op dit vlak:

  • Total Workforce – hoe ga je om met verschillende talenten en arbeidscontracten binnen je bedrijf.
  • The House of Entrepreneurs – een vernieuwde ondersteuning naar zelfstandigen en freelancers, waarbij we hen maximaal ontzorgen in hun professionele administratie.

Samenwerking met Nextconomy

Samen met Nextconomy wil Securex de wereld freelancers en zelfstandigen faciliteren. Omdat het volledig in de lijn ligt met onze ambitie: Employment as a Service. Door onderzoeken, best practices en inzichten te bundelen, brengen we trends in kaart. Die trends zijn de basis om de juiste adviezen te formuleren over hoe  zelfstandigen en bedrijven zich het beste bewegen in de nieuwe wereld van werk.

 

 

Patrick Lootens

Director Innovation

 

 

 

 

 

 

1 2 3