Jellow

Jellow is een webapplicatie opgebouwd voor én door freelancers en bedrijven, met als doel om sneller en voordeliger met elkaar in contact te treden, zonder tussenpartijen.

Opdrachtgever vindt freelancer

Het aantal opdrachten en freelancers in de zakelijke dienstverlening groeit vandaag sterk, het is dus voor bedrijven noodzakelijk om te beschikken over een groot freelancenetwerk. Dankzij de Jellow webapplicatie kunnen opdrachtgevers de contactgegevens, beschikbaarheden, tarieven, tevredenheid etc. van alle kwalitatieve freelancers die ze kennen centraal bewaren en beheren. De eigen netwerken van alle aangesloten bedrijven worden geheel of gedeeltelijk aan elkaar gekoppeld waardoor er een continue groeiend en kwalitatief netwerk ontstaat. Opdrachtgevers kunnen in dit netwerk snel en efficiënt een opdracht matchen met beschikbare en relevante freelancers.

Freelancer ontvangt kosteloos relevante opdrachten wanneer hij/zij beschikbaar is

Een Jellow account is kosteloos voor freelancers. De freelancer hoeft maar op één plaats zijn of haar profiel actueel te houden om uitgenodigd te worden door verschillende opdrachtgevers en dit enkel voor relevante opdrachten op een moment dat hij of zij beschikbaar is.

Geen tussenpartijen

In tegenstelling tot andere online platformen is Jellow niet toegankelijk voor intermediairs, maar alleen voor eindopdrachtgevers. Hierdoor hebben bedrijven en freelancers via Jellow zelf weer de regie over het inhuurproces in handen.

Jellow, freelancers snel inhuren zonder tussenpartijen.