HeadFirst Group

Uw partner in externe inhuur

HeadFirst Group is marktleider op het gebied van organiseren van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling, global sourcing en managed service providing. Wij organiseren de inhuur van meer dan 200 opdrachtgevers in de Benelux, voornamelijk bestaand uit corporate organisaties en grote overheidsinstanties. Dagelijks werken meer dan 9.000 professionals via onze organisatie bij deze opdrachtgevers, waarmee wij een jaaromzet realiseren van circa 900 miljoen euro.

Met een koffer vol aan diensten, biedt HeadFirst Group een oplossing voor ieder inhuurvraagstuk. Wij nemen jou mee op reis naar de ideale situatie. Zorgeloos inhuren, dat is onze belofte.

Matchmaking & contracting

Wij verbinden de vraag van organisaties naar tijdelijke capaciteit aan het aanbod van externe professionals, bestaande uit zelfstandig professionals en professionals in dienst van leveranciers. Daarbij beheren wij de contracten, verzorgen de administratieve en financiële administratie en sluiten inhuurrisico’s uit. Wij vervullen tevens een kennis- en adviesrol naar zowel opdrachtgevers, leveranciers als de ingehuurde zelfstandig professionals.

Global sourcing

De vraag naar specialistische professionals zal naar verwachting de komende jaren blijven stijgen, wat gezien de schaarste natuurlijk een uitdagend werkveld creëert. Is een professional binnen de Benelux met geen mogelijkheid te vinden, dan zoeken wij over de hele wereld naar ‘the right person for the job’. Dit doen we niet alleen met onze eigen medewerkers, maar ook met een team van partners. Of het nu gaat om de huisvesting van internationale IT-professionals, het regelen van hun visa of hen op weg helpen in België.

Managed service providing

Als managed service provider nemen wij het inhuurproces van een opdrachtgever – volledig of gedeeltelijk – uit handen en optimaliseren dit verder. Onze consultants leiden de centralisatie van inhuur naar één punt, met als belofte: gegarandeerde kostenbesparing zonder verlies aan kwaliteit. Wij fungeren als verlengstuk van de HR- of Inkoopafdeling en nemen vanuit die rol veel werk uit handen. Zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.